Vantilatör Kullanım Alanları Nelerdir?

28 Haziran 2021
Vantilatör Kullanım Alanları Nelerdir?

Yaz aylarının kurtarıcısı olarak karşımıza çıkan vantilatörler, bulunduğumuz ortama ferahlık katarak yazı serin geçirmemize olanak sağlamaktadır. Sıcak ve durgun havaların en etkili çözüm yollarından biri olan vantilatör kullanımı, farklı alanlarda tercih edilmektedir.  

Klima ve vantilatör yazın en çok kullanılan iki soğutma aracıdır. Hangi alanda alışveriş yaparsanız yapın hizmet alacağınız sektöre yönelik detaylı bir araştırma yapmalısınız. Temiz hava üfleyerek serinleme imkanı sunan vantilatör seçenekleri UFO kalitesi ile buluşuyor. Vantilatörleri, bulunduğunuz ortama ferah bir hava katmak için tercih edebilirsiniz.

vantilator

Vantilatör seçimi yapmadan önce sizin için hangi model ideal, ne kadar genişlikteki bir alanda kullanacaksınız, ekstra bir özellik istiyor musunuz yoksa klasik tipteki vantilatörler mi size hitap ediyor? Tüm bu sorular ve daha fazlası için vantilatör modellerini inceleyip, yaşam alanınıza en uygun modelde karar kılmalısınız.

UFO’nun Vantilatör Avantajları Nelerdir?

Vantilatör alanında hizmet veren firmalar arasında yer alan UFO, ürün çeşitliliği ve ürün kalitesi ile diğer markalardan ayrışıyor. Klima mı vantilatör mü ikilemi arasında kalan tüketiciler, taşınılabilir olma özelliğinden dolayı vantilatörlere yöneliyor.

En çok tercih edilen vantilatör markaları arasında yer alan UFO;

  • Yaygın servis ağı, satış sonrası hizmet kalitesi ile alıcılarına seçkin bir hizmet sunar.
  • UFO’dan satın aldığınız ürünleri uzun vadede kullanabilirsiniz.
  •  Negatif iyon özelliğine sahip vantilatör modelleri sayesinde; küf, pas, kir toz gibi zararlı maddelerden uzaklaşarak, daha temiz bir havaya kavuşursunuz.
  •  Uzaktan kumanda avantajı sayesinde yerinizden kalkmadan vantilatörleri kolayca çalıştırıp, kapatabilirsiniz. Aç-kapa dışında vantilatörün gücünü ayarlayabilir, ayarını istediğiniz seviyeye getirebilirsiniz.
  • UFO vantilatörleri diğer markaların aksine daha sesiz bir ortam sunar.
  • LCD ve LED ekrana sahip modellerimiz, zamanlama özelliği sunmaktadır.  

Farklı vantilatör modellerine ile müşterilerinin beklentilerini karşılamaya çalışan UFO; zengin ürün ağı, profesyonel hizmet kalitesi ile ön plana çıkıyor. Isıtıcı, hava temizleyici ve vantilatör alanında hizmet veren markamızın vantilatör modellerini birlikte inceleyelim.

Vantilatör Modellerini Yakından Tanıyalım

21 ülkede faaliyet gösteren UFO; ısıtıcı, hava temizleyici ve vantilatör alanında hizmet vermektedir. Sektör tecrübesi ile ön plana çıkan markalar arasında yer alan firmamızın vantilatör modellerini inceleyerek, yaşam alanınıza en uygun olan sürünü seçebilirsiniz.

Duvar Tipi Vantilatörler

Vantilatör modelleri arasında yer alan duvar tipi vantilatör seçeneği; uzaktan kontrol edilebilme özelliği, otomatik kapanma seçeneği, bulunduğunuz alana yaydığı geniş serinlik gibi özellikler ile dikkat çekiyor.

2 yıl garanti seçeneği ile tercih edebileceğiniz duvar tipi vantilatörler, yaşam alanınız için düzenli bir hava akımı sağlamaktadır. Sıcak havalarda yoğunlaşan nem dengesini düzenlemeye yardımı olan bu tip vantilatörleri daha dar alanlarda değerlendirebilirsiniz.

Soğuk Buharlı Vantilatör

Negatif iyon özelliğine sahip olan soğuk buharlı vantilatörler, UFO modelleri arasında yer alıyor. Serin buhar üfleyen ferah yapısı ve her yere ulaşan başlık yapısı ile yaşam alanınızın kolay bir şekilde soğutuyor. 

Bu tip ürünler;

  • Aşırı ısınmaya karşı koruyucu özelliği
  • 3 farklı üfleme modu (normal, natural, sleep )
  • Buhar özelliğinin fandan bağımsız olarak çalışması,
  • 1.5 litrelik su haznesi,
  • 3 ayrı hızda çalışan nemlendirici seçeneği,
  • LED ekran ve 2 yıl garanti avantajı ile müşterilerin beğenisine sunuluyor.

 

İyonizerli Vantilatör

Ferah bir havaya kavuşmanızı sağlayan iyonizerli vantilatörler, negatif iyon özeliği sayesinde huzurlu bir havaya kavuşmanıza yardımcı oluyor. Sessiz çalışma özelliği ve 2 yıl garanti avantajı ile müşteri beklentilerini karşılayacak vantilatör modelleri UFO mağazalarında sizi bekliyor.

Kule Tipi Vantilatör

Negatif iyon özelliğine sahip olan kule tipi vantilatörler; sessiz çalışma özelliği, estetik dış tasarımı, aşırı ısınmaya karşı koruma hassasiyeti ile dikkat çekiyor.  Bu tip vantilatörleri; yavaş, orta, hızlı ayarlama özelliği ile istediğiniz seviyede kullanabiliyorsunuz.

Negatif İyon Nedir?

Doğada, negatif ile pozitif iyonların havaya enerji transfer etmesi ile oluşan negatif iyonlar yaşamınıza ferah bir hava katıyor. Yaşam alanınızın oksijen seviyesini yükselten negatif iyonlar, pozitif bir yaşama kavuşmanıza yardımcı oluyor.

Uyku düzeni, temiz bir ortam, kötü kokuların hapsolması gibi başlıklar dikkat çeken negatif iyonlar, salgıladığı temiz hava sayesinde doğanın ferahlığını evinize taşıyor.  Temiz hava salınımı sayesinde güne daha pozitif başlayarak, enerji dolu bir yaşama kavuşuyorsunuz.

Negatif İyonların Avantajları Nelerdir?

Bazı vantilatörlerin özellikleri arasında yer alan negatif iyonların temel özelliği, ferah bir yaşam sunması olarak bilinir. Bunun yanı sıra iyonların insan ve doğa üzerinde pek çok etkisi bulunmaktadır.

Negatif İyonlar;

·        Sakinleştirici etkisi ile sinir bozukluğunun önüne geçer.

·        Uyku bozukluğunun önüne geçerek, rahat uyumanızı sağlar.

·        Vücut fonksiyonlarınızı uyararak daha verimli olmazına yardımcı olur.

·        Alerji olmanızı engelleyecek her türlü etkiden kurtulmanızı sağlar.

·        Kötü kokuları engeller.

·        Öksürük, boğaz yanması ve mide bulantısını gidermede yardımcı olur.

·        Otomobilde kullanılan negatif iyonlu vantilatörler, sürücülere rahat bir ortam sunar.

·        Sunduğu temiz ortam sayesinde iştahınız açılır.

·        Hormonların dengelenmesinde yardımcı olur.

·        Burun enfeksiyonuna karşı koruyucu bir özelliği vardır.

·        Soğuk algınlığı ve grip gibi hastalıklara karşı direncinizin artmasına yardımcı olur.

İyonizer ve Uyku İlişkisi

En doğal dinlenme şekillerden biri olan uyku düzeni, güne sağlıklı ve zinde ulaşmamız için ihtiyacımız olan şeydir. Bu süreci UFO’nun negatif iyon özelliğine sahip vantilatörleri ile karşılayabilirsiniz. Negatif iyonlar verimli bir uyku süreci geçirmenizi sağlayarak, güne yüksek enerji ile uyanmanıza yardımcı olacaktır.

Uyku düzeninin kişiyi nasıl etkilediğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bireye fizyolojik ve psikolojik geri dönüş sağlayan uyku düzeni, güne verimli başlamamızın en önemli aşamalarından biridir. İyonizer kullanımı ile uykunuzu düzene sokabilir daha rahat bir uykuya sahip olabilirsiniz.

Doğada bulunan negatif iyonlar verimsiz uykudan kurtulmanızı sağlayarak, düzensin uykunun oluşturduğu olumsuzluklardan arınmanızı sağlar. Negatif iyon salınımı sağlayan hava temizleme cihazı ile uyku bozukluğunun önüne geçebilirsiniz.  

Ürünlerimizi İncelemek İçin Tıklayınız

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.