NEDEN UFO

26 Aralık 2019
NEDEN UFO

UFO ısıtıcılar, ışıma yoluyla ısıtma yaparlar bu sebepten havayı ısıtmadan direkt olarak ışığının çarptığı objeleri ısıttıkları için dış ortamda da  bizleri rahatlıkla ısıtırlar.

Klasik ısıtıcılar öncelikle havayı ısıtırlar bu sebepten ısınan hava yükselerek henüz bizi ısıtamadan uçup gideceği için dış ortam şartlarında birinci tercih olmamalıdırlar.

UFO ısıtıcıların filamentleri, enerjiyi insanlara en verimli biçimde ileten ~2.4 µm orta dalga boyunda ışıma yaparlar ve özel alaşımlı rezistans tellerinden imal edilirler.

UFO ısıtıcıların reflektör yansıma açısı infrared ışınları en uzak hedef bölgelere, dağıtmadan ve verimli şekilde ulaştıracak biçimde tasarlanmıştır.

Açık alanlarda kullanılan LPG’li cihazların verimliliği uzun dalga ışıma yaptıkları için oldukça düşüktür bu sebepten ısıyı uzak mesafelere taşıyamazlar ve  koku yaparlar.

IP34 koruma sınıfına uygun olarak üretilen UFO ısıtıcıların elektriksel bölümleri yalıtılmıştır. Bu özelliklerinden dolayı ufo ısıtıcı dış ortamda güvenli biçimde kullanılabilir.

UFO’nun gövdesi, reflektörü ve iç aksamında kullanılan diğer parçaları, dış ortamda kullanılabilecek özelliklerde, korozyona karşı yüksek dayanıma sahip malzemelerden seçilmişlerdir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.