Kış Bahçesi Isıtma

24 Ekim 2022
Kış Bahçesi Isıtma

Kış aylarında havaların soğumasıyla birlikte, insanlar kapalı alanları tercih etmeye başlar. Bununla birlikte iç mekânların ısıtma ihtiyacı da ortaya çıkmaktadır. Özellikle kış bahçesi gibi alanları ısıtmak hayli zor olabilir. Genel olarak camlarla çevrili olan bu mekânlar, diğer kapalı alanlara göre daha zor ısınmaktadır.

Havaların soğuması bahçede, terasta ve balkonda vakit geçirmeyi oldukça konforsuz hale getirmektedir. Kış bahçeleri ise, hem içerde olması hem de bahçenin hemen yanı başında olmasıyla bir avantaj sunmaktadır. Bu sebeple birçok insan kış aylarında vaktini bu alanlarda geçirmektedir. Aile toplantıları, davetler ve sosyalleşme alanı olarak kullanılan kış bahçelerinin ısıtılması son derece önemlidir. Konforlu bir alan yaratılabilmesi açısından bu alanların sıcak olması gerekir.

Kış Bahçeleri Nasıl Isıtılır?

Kış bahçelerini ısıtmak için kullanılabilecek birçok yöntem vardır. Bununla birlikte bu alanları ısıtmak için verimli ve avantajlı fiyatlara sahip tercihlere yönelmek son derece doğaldır.

Kış Bahçesinde Kullanılabilecek Isıtıcı Modelleri

Kış bahçesinde kullanabileceğiniz çok çeşitli ısıtıcı modelleri vardır. Buna karşın ısıtıcı seçimi konusunda dikkatli olmanız gerekir. Bahçenizi ısıtmak için kullanabileceğiniz ısıtıcı çeşitlerinin başında UFO micatronic serisi ısıtıcılar gelmektedir. Bu ısıtıcı çeşitleri kule tipidir. Bu sayede çok az yer kaplarlar. 1900, 2300 ve 2400 W güç değerinde farklı seçeneklere sahip olan micatronic kule tipi ısıtıcılar, yenilikçi bir tasarıma sahiptir. Eşsiz micatronic teknolojisine sahip bu ürünler, yüksek performansa sahiptir. Ekstra verimli olan ısıtıcılar üç kat daha uzun ömürlüdür. Bu ısıtıcılar içerisinde uzaktan kumandaya sahip modeller de bulunmaktadır. Bu sayede çok daha pratik ve konforlu biçimde çalışabilirler. Devrilme emniyeti bulunan kule tipi ısıtıcıların mesafe algılama sensörü vardır. Beş kademeli güç ayarı sayesinde dilediğiniz gibi çalıştırabileceğiniz ısıtıcıların zamanlayıcı ayarı da vardır.

Kış bahçelerinde kullanabileceğiniz bir diğer ısıtıcı tipi ise, duvar tipi modellerdir. Bu ısıtıcılar hızlı ve verimli bir ısı transferi sağlar. Duvara monte edebileceğiniz gibi standa yerleştirerek de bu ısıtıcıları kullanabilirsiniz. Kolayca monte edilebilen UFO Star ve City serisi ısıtıcılar infrared teknolojisine sahiptir. Bu teknoloji insan sağlığına faydalarıyla bilinmektedir.

Kış Bahçelerini Etkili Isıtma Yöntemleri Nelerdir?

Bunun yanı sıra UFO ısıtıcılar elektrik gücünü yalnızca infrared ışığına çevirmektedir. Sahte ürünler morötesi ışık dalgalarıyla kirli infrared üretmektedir. Bunlar hem sağlıksızdır hem de bu ışıkları üretmek adına fazladan enerji harcanması gerekir. UFO ise insan sağlığını temel alan yaklaşımının yanı sıra ekonomik açıdan optimum fayda sağlar. Uzun ömürlü olan bu ısıtıcılardaki ısıtma telleri, muadillerine oranla 17 kat daha kaliteli ve yüksek performanslıdır. Açık alanlarda dahi kullanılabilen UFO ısıtıcılar ile kış bahçelerinizi kolay, konforlu ve etkili biçimde ısıtabilirsiniz.

Kış Bahçesi Isıtmada Küçük ve Efektif Çözümler

Kış bahçelerinde UFO ısıtıcıları kullanmak, size birçok farklı avantaj sağlar. Enerji tasarrufu, kolay montaj, konforlu kullanım ve insan sağlığını temel alan bu ısıtıcılar sayesinde her anlamda kazanım elde edebilirsiniz. Bununla birlikte özellikle daha küçük kış bahçelerinde, pratik ısıtıcılara da başvurabilirsiniz.

ALF pratik ısıtıcılar, hafif ve kolay taşınabilmesiyle öne çıkar. 10 metrekare alanı ısıtabilen bu ısıtıcılarda devrilme emniyeti bulunmaktadır. Ayarlanabilir ışıtıma açısıyla dikkat çeken pratik ısıtıcılar ısı kaybı yüksek olan kış bahçesi gibi alanlarda kullanıma son derece elverişlidir. Lokal ortamlarda yüksek verimlilik sergileyen ALF pratik ısıtıcılar 1,5 kilogram ağırlığa sahiptir. Bu ısıtıcılar gerektiği zaman evin farklı odalarında kullanırken, ihtiyacınız olduğu anlarda ise kış bahçesinde kullanabilirsiniz.

Bir diğer küçük ve pratik çözüm ise fanlı ısıtıcılardır. 2000 W güç sayesinde 20 metrekare alanı hızla ısıtabilen UFO fanlı ısıtıcıları yıl boyunca kullanabilirsiniz. Bu ısıtıcılar kış bahçenizi ısıtabileceği gibi aynı zamanda bağımsız fanıyla yaz aylarında serinletme görevinde de kullanılabilir. Sade ve şık bir görünümü olan fanlı ısıtıcılar aynı zamanda yer tasarrufu sağlar. Güvenlik termostatı bulunan fanlı ısıtıcıların üç kademeli fan ayarı vardır.

Kış Bahçesi Isıtma Yöntemleri ve Fiyatları

Kış bahçeleri genel olarak etrafı camlarla kaplı alanlardır. Bu alanlar güneş alması bakımından avantajlı olduğu gibi, cam nedeniyle soğuğun içeri girmesini de kolaylaştırmaktadır. Bu sebeple kış bahçelerini ısıtmak görece olarak zordur. Kış bahçelerinin ısıtılması konusunda farklı yöntemler vardır. Bu yöntemler içerisinde UFO ısıtıcılar en ideal çözümleri sunar.

UFO ısıtıcılar infrared teknolojisiyle insan sağlığını önceleyen ürünlerdir. Bunun yanı sıra enerji verimliliği yüksek cihazlardır. Bu durum bütçenize kısa vadede olumlu olarak yansıyacaktır. Bunun yanı sıra kolay montajlanması ve taşınabilir olması da diğer avantajları olarak sıralanabilir.

Kış bahçenizi ısıtmak için kullanabileceğiniz birçok farklı UFO ısıtıcı modeli bulunmaktadır. Bu ısıtıcıların fiyatları ise cihaz tipine ve modeline göre değişiklik gösterir. Her bir ısıtıcı tipinin farklı teknik özellikleri vardır. Isıtıcıların fiyatlarının belirlenmesinde temel faktör, ısıtma gücüdür. Güç arttıkça fiyatta da artış gözlemlenebilir. Bunun yanı sıra birçok özellik fiyatlara etki edecektir.

En İyi Kış Bahçesi Sobası Hangisidir?

Kış bahçeniz için ısıtıcı tercih ederken dikkat etmeniz gereken en önemli konu, alanın büyüklüğü ve ihtiyaçlarınızdır. Alanı ısıtabilecek kadar güçlü bir cihaz tercih etmeniz avantaj sağlayacaktır. Bunun yanı sıra evinizde çocuk ya da evcil bir dostunuz varsa güvenlik önlemleri daha sıkı bir cihaz tercih edebilirsiniz. Isıtıcı tercihinde teknik özelliklerin yanı sıra görünüşe de önem verebilirsiniz. Estetik ve uyumlu bir ısıtıcı çok daha güzel bir görünüm yaratacaktır.

Siz de kış bahçelerinizi kolayca ısıtabilecek bir UFO ısıtıcı modeli tercih edebilirsiniz. Bunun için ihtiyaçlarınızı belirleyebilir, sayısız UFO ısıtıcı modeli arasından dilediğinizi hemen sipariş edebilirsiniz. Bu sayede soğuk kış aylarında, bahçenizde konforlu bir şekilde oturabilir, arkadaşlarınızla ve ailenizle keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.