Ayak Isıtıcıları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

03 Ocak 2022
Ayak Isıtıcıları Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Birçok insanın elleri ve ayakları hep üşür. Özellikle kış aylarında hiç ısınmaz. Bunun elbette ki bir çözümü var. UFO Ayak Isıtıcıları sayesinde ayaklarınız hep sıcacık kalır.

UFO Ayak Isıtıcılarını hem evinizde hem de ofisinizde kullanabilirsiniz. Yerden yüksekliği sayesinde tüm gün oturmanızdan dolayı oluşabilecek ayak şişkinliklerinde önüne geçebilirsiniz. Ayaklarınızı ısıtmanız demek vücudunuzun her yerini ısıtmanız demektir. Unutmayın ki ilk önce ayaklar ısındı mı tüm vücudunuz ısınır.

Ayak ısıtıcısı nedir?

İş yerinize gittiğinizde sabahları ofisiniz soğuktur ve ilk işiniz ısınmak olur. Ayak ısıtıcınızı açtığınız andan itibaren ayaklarınızı ısıtmanıza yardımcı olur. Gün boyu ısındığınız için enerjiniz hep yüksek olur. Isınmak, sağlık açısından da önemli bir durum olduğu için kan akışınızı hızlandırarak enerjisini üst seviyeye taşırsınız.

Ev ortamında kullanım için uygun olan UFO Ayak Isıtıcı sayesinde üşüyen büyükleriniz, çocuklarınız ve evcil hayvanlarınız da bu sıcaklıktan faydalanabilir. Büyükanneniz örgü yaparken veya büyükbabanızın gazete okurken ayaklarını ısıtmak istemez misiniz? Tabi ki bu konforu yaşatmak isterseniz. Unutmayın ki büyüklerimiz yaz/kış hep üşür. En güzel hediyeniz UFO Ayak Isıtıcınız olabilir.

Ayak ısıtıcı ne işe yarar?

Kullanım açısından kolay olduğu için tercih sebebi olmuştur. İstediğiniz yere koyabilir, istediğiniz gibi taşıyabilirsiniz. Ürünü fişe takın ve ısınmaya bakın. Uzaktan kumandası sayesinde hiç eğilmeden oturduğunuz yerden ürüne komut verebilirsiniz. 3 kademeli özelliği sayesinde istediğiniz ısı ayarında ısınabilirsiniz. Hem ayakkabılı hem ayakkabısız kullanıma uygun olan UFO Ayak Isıtıcı, size ve kıyafetlerinize bir zarar vermez. Sağlamlığı ve kaliteli oluşundan dolayı çocuklarınız veya evcil hayvanlarınız üzerine çıkabilir, yatabilir veya yuvarlanabilir. Herhangi bir sorun teşkil etmez.

 

  • Temizlik açısından kolaylık sağlayan ayak ısıtıcının nasıl bakım yapılması gerektiği konusunda aşağıda yer alan maddeleri inceleyebilirsiniz.
  • Temizlik ve bakım, cihazınızın bulunduğu ortamın kirliliğine göre düzenli olarak yapılmaktadır.
  • Cihazınızın temizlenmeden önce fişini prizden çekmeyi unutmayınız.
  • Cihazın düz yüzeylerini nemlendirilmiş yumuşak bir bez ile ve/veya çizilmeye yol açmayacak temizleyici solüsyon ile temizleyiniz.
  • Cihazı dış yüzeyi tamamen kurumadan prize takmayın.
  • Cihazın güvenlik tehlikesi oluşturabilecek kablo yırtığı, fiş açılması gibi sorunlara karşı belirli aralıklarla kontrol etmelisiniz.
  • Cihaz üzerinde kırık veya çatlak oluşup oluşmadığını görsel olarak kontrol ediniz.

Ayak ısıtıcı ne kadar elektrik yakar?

Ayak ısıtıcıların güç tüketimi modellerine göre değişmektedir. 1 saatte tükettiği KW değeri motor gücünü gösterir. Ayak ısıtıcıları az elektrik tüketerek kontrollü ısı veren cihazlardır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.