Ufo Micatronik Teknoloji Nedir?

10 Aralık 2020
Ufo Micatronik Teknoloji Nedir?

Micatronik Teknoloji,filament ömrünü 3 katına çıkaran, dikey kullanımda problemsiz çalışma sağlayan benzersiz bir teknolojidir. Nano teknoloji kullanılarak kaplanan direnç teli, mikanın etrafına yine UFO tarafından geliştirilen 4 Eksenli Tetragonal Sarım Sistemi ile sarılmıştır. Böylece, dikey kullanımda, filament içindeki telin aşağı kayarak toplanması engellenip filamentin 3 kat daha uzun ömürlü olması sağlandı.Özel olarak geliştirilen micatronik teknolojisi sayesinde ısıtıcının filament ömrünün uzaması ile birlikte ürünün kullanım ömründe de etkili bir artış gözlemlendi.

Micatronik teknoloji ile üretilen ısıtıcıların sağlık açısından olumlu etkileri var mıdır?

Micatronik kule tipi ısıtıcılar doğru İnfrared dalgaları sayesinde mikroorganizmaların ve bakterilerin çoğalmasını önleyerek hijyen sağlamaya yardımcı olur.Filamentten çıkan infrared ışığın doğru olması filament ömrünün dayanıklı ve kaliteli olması ile ilgilidir. UFO taklidi cihazlarda bu filament teli 17 kat daha dayanıksız olduğu için, sağlığa zararlı ışıklar üretir. Mikrodalgadan çıkan sağlıksız ışık gibi insan bedenine olumsuz etki yapabilecek bu ışık ufo taklidi ısıtıcılarda karşınıza çıkabilir. Infrared ısıtıcı tercih ederken orijinal UFO olması oldukça önemlidir.

Micatronik kule tipi ısıtıcılardan çıkan infrared ışığı kas ve eklem ağrılarında, sırt ve bel ağrılarında, romatizma, siyatik, sinüzit, üst solunum yolları, astım rahatsızlıklarında ve fizik tedavisinde kullanılmaktadır. Mikroorganizmaların ve bakterilerin çoğalmasını önlemeye yardımcı olduğu için hassas bünyeli ve alerjen kişilerin, ayrıca yeni doğan bebeklerin bulunduğu ortamların ısıtılmasında doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.

Peki Micatronik Teknoloji ile üretilen ısıtıcılar güvenli mi?

Evet, infrared ışığının taklitlerinden 17 kat daha dayanıklı malzemeden üretilmiş olması elektrik kazalarına karşı kişilerin can ve mal güvenliğini de en üst düzeye çıkarır. Ayrıca devrilme emniyeti ve mesafe algılama sensörü gibi esktra güvenlik önemleri de cihazlarda mevcuttur. Ürünlerde, ısıtıcının çalıştığı esnada beklenmedik ve aksi durumlara karşı emniyetini sağlayan mesafe algılama sensörü yer almaktadır. Bu algılama sensörü ısıtıcının yakınında bulunan cisimlerin mesafesini algılar. Otomatik olarak yüz algılama özelliğine sahip olan bu sensör ısıtıcıya 1 metreden daha fazla yaklaşan bir yüz algıladığında gücünü otomatik olarak azaltmaktadır. Isıtıcının güvenlik adına geliştirdiği özelliklerden bir diğeri ise devrilme emniyetidir. Devrilme emniyeti sayesinde ürünün daha güvenli bir şekilde kullanılması sağlanmıştır.

Micatronik ısıtıcılar ısıtma potansiyelinin arttırılması adına incelikle düşünülerek tasarlanmıştır. Bu tasarım özelliklerinden en mühimi dikey olarak kullanım özelliğidir, bu dikey kullanım özelliği sayesinde daha dar alanlarda dikey kullanım özelliğinden faydalanılarak dar alanların daha etkili ısıtılması gerçekleşir. Programlama özelliği, uzaktan kumanda ile ısı kontrolü kule tipi mikatronik ısıtıcıların özellikleri arasındadır.

UFO’nun micatronik teknoloji ile üretmiş olduğu 1900 W termostatlı ve 2300 W uzaktan kumandalı kuletipi ısıtıcı modelleri bulunmaktadır.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.