Sağlıklı Infrared Işığıyla Isının

29 Aralık 2021
Sağlıklı Infrared Işığıyla Isının

Sağlıklı Infrared Işığıyla Isının

Yaz mevsiminden kış mevsimine geçiş yaparken ani hava değişimlerinden dolayı ısınma konusunda ihtiyaçlarımız artıyor. Böyle bir durumda anlık çözüm olarak aklımıza gelen ilk ısıtıcı almak oluyor. Peki, ısıtıcı alırken nelere dikkat etmeliyiz? Neye göre ısıtıcımı seçmeliyim? Gibi birçok soru gelir aklımıza. Bu yazımızda size bu ve bununla alakalı konuları anlatacağız.

 

Isıtıcı almadan önce ısıtıcının infrared ısıtıcı olduğundan emin olunuz. Peki, infrared ısıtıcı nedir? Hemen bu konuda bir açıklık getirelim. Infrared ısıtıcı,  dalga boyu görünür ışıktan uzun, fakat terahertz ışınımından ve mikrodalgalardan daha kısa olan elektromanyetik ışınımdır. Kısacası infrared ışığı, güneş ışığı kadar sağlıklıdır. Bu sebepten dolayı tıpta da tedavi amaçlı olarak infrared ışığı kullanılmaktadır. Infrared ışığının faydasını birkaç örnek ile anlatalım.

 

1- Deri altı kan dolaşımını hızlandırarak kanı temizler.

2- Dokuları aktive eder.

3- Hücre sistemini yeniler.

 

Herkesin en büyük korkusu elektrik faturası… İnsanların ilk başta ilk düşündüğü şey ısıtıcı ne kadar yakar? Ürünün walt durumuna ve sistemin alt yapısına göre değişiklik göstermektedir. Bunu ayrıca hesaplayabilirsiniz. Ama UFO’nun üretmiş olduğu infrared ısıtıcıları ekonomik oluşundan dolayı bütçe dostudur. UFO elektrik gücünü sadece faydalı(temiz) infrared ışığına çevirir. Böylelikle enerjinin tamamını ısı verimine ve optimum faydalı infrared ışık üretimine harcar.

 

Kim istemez ki aldığımız ürünü bir ömür boyu kullanmayı… Tam da istediğiniz kalitede ve yıllar boyu güvenle kullanabileceğiniz ürünler UFO tarafından eşsiz bir şekilde geliştirildi ve tasarlandı. UFO ısıtıcılar kaliteli malzemelerden, tecrübe ve AR-GE desteği ile üretildi. Uzun yıllar güvenle kullanabilirsiniz. Ayrıca UFO’nun ısıtma teli taklit ve benzerlerine göre 17 kat daha pahalı ve kalitelidir. UFO’nun teli (filament) kaliteli ve uygun olduğu için sağlıklı temiz infrared ışığı üretir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.